Nieuwbouw 12 woningen plan ‘Het Hofje Den Dries’ te Ledeacker

Nieuwbouw 12 woningen plan 'Het Hofje Den Dries' te Ledeacker

Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. en de gemeente Sint Anthonis hebben een intentieovereenkomst getekend voor het plan Den Dries in Ledeacker. Het plan omvat woningen met een gelijkvloers woonprogramma, met een kleinschalige, hoogwaardige opzet. De schetsplannen zijn gepresenteerd en wij zijn deze samen met de gemeente verder aan het uitwerken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de plannen? Stuur dan vrijblijvend een mail aan info@janoosterhoutbv.nl of gebruik het contactformulier van deze website.

Stuur een email

Specificaties

Plaats
Ledeacker
Project
Het Hofje Den Dries
Omvat
Gelijkvloers woonprogramma, 12 woningen
Architect
B2 Architecten te Molenhoek
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Interesse? Neem contact op

Intentieovereenkomst getekend

De intentieovereenkomst voor het plan Het Hofje den Dries in Ledeacker is door wethouder Ingrid Voncken van de gemeente Sint Anthonis en directeur Michel van Wijk namens Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen getekend. Het plan omvat woningen met een gelijkvloers woonprogramma, met een kleinschalige, hoogwaardige opzet. Op de locatie zijn in het verleden al plannen gemaakt voor een kleinschalig woonhof met elf woningen, maar tot een complete ontwikkeling is het niet gekomen. Onze organisatie ziet in de markt een duidelijke behoefte aan dit soort woningen. “Veelal wordt er gedacht in appartementen, maar binnen de beoogde doelgroep is er ook veel behoefte aan een compleet woonprogramma op de begane grond met een eigen (kleinere) tuin en een verdieping waar bijvoorbeeld een studeer- of logeerkamer kan worden gemaakt.”

Het college van B&W is erg blij met dit initiatief. “Het is een mooie ontwikkeling, ik hoop dan ook dat het gaat lukken de schetsen uit te werken in haalbare plannen, “zegt wethouder Ingrid Voncken.“ En nòg belangrijker: dat uiteindelijk in de woningen veel mensen met plezier zullen wonen.”

Interesse?

meer info

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.