Nieuwbouw plan ‘Vivellihof’ te Haps

Nieuwbouw plan 'Vivellihof' te Haps

Aan de (voormalige) Margrietstraat in Haps zijn 19 grondgebonden woningen gerealiseerd. Het gaat om 14 rij- en hoekwoningen en 5 patiowoningen. Op deze locatie was voorheen Vivelli Healthclub gevestigd.

Download brochure

Specificaties

Plaats
Haps
Project
plan Vivellihof
Omvat
14 rij- en hoekwoningen en 5 patiowoningen
Architect
B2 Architecten te Molenhoek
Oplevering
2019
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

De rij- en hoekwoningen bieden ideale ruimte voor zowel starters als voor gezinnen. Een open keuken aan de straatzijde en een woonkamer aan de achtertuin geven licht en ruimte. Een aantal woningen zijn voorzien van een “gedraaide” kap waardoor er een woning met een eigen karakter én extra ruimte op zolder ontstaat. De patiowoningen zijn met name geschikt voor senioren en/of mensen die een levensloopbestendige woning zoeken. Een volledig woonprogramma is gesitueerd op de begane grond, terwijl op de verdieping nog de mogelijkheid is om een extra slaap- of studeerkamer te realiseren. Alle woningen zijn eind 2019 opgeleverd!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.