Nieuwbouw plan ‘Wieck’ te Valburg

Nieuwbouw plan 'Wieck' te Valburg

Aan de rand van het dorp Valburg wordt een bijzonder ruim opgezette wijk gerealiseerd. Dit nieuwbouwproject bevat in totaal 55 woningen, welke worden verdeeld in 2 fases. Begin 2021 zijn we gestart met de bouw van de eerste fase, die 39 woningen bevat.

De nieuwe woningen liggen op ruime percelen en rondom worden veel groenvoorzieningen aangelegd. Er komt ruim voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein, in parkeerhoven als aan de openbare weg.

Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer informatie

Specificaties

Plaats
Valburg
Project
Wieck
Omvat
55 woningen
Ontwikkeling
Novaform Vastgoedontwikkelaars B.V.
Start bouw
2021
Makelaar
Jansen Makelaars te Elst en Timmer & Timmer Makelaars te Renkum
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

In het plan “Wieck” worden diverse woningtypes gebouwd. In de eerste fase van dit project worden 8 hoekwoningen en 14 tussenwoningen gebouwd, deze fraaie woningen hebben een landelijke uitstraling door de bijzondere langskap of dwarskap. Door variatie in de gevelkleuren en details ontstaat er een afwisselend straatbeeld.

Ook worden er 12 verschillende twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen verschijnen in de kleuren rood, geel en oranje waardoor er een bijzondere uitstraling ontstaat. Vanuit de voorzijde heb je een prachtig weids uitzicht op een groengebied.

Als laatste wordt er 1 royale vrijstaande woning gebouwd. Ook deze woning krijgt een luxe landelijke uitstraling, door verschillende tinten rode baksteen te gebruiken en de dwarskap aan de voor- en zijkant van de woning.

Meer informatie over de tweede fase volgt.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.