Verbouwen & renoveren

Verbouwen & renoveren

Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V. zorgt ervoor dat er geen huis, maar een thuis wordt gebouwd. Dat houdt in dat iedere opdracht voor ons uniek is. Iedereen heeft immers een ander beeld bij het begrip ‘droomhuis’. Samen met u bedenken wij plannen voor een verbouwing of de bouw van een nieuw thuis. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van particuliere woningbouw. Ieder traject begint met het goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en geven van een deskundig advies. Dit klinkt logisch, maar dit maakt wel het verschil tussen het bouwen van een luchtkasteel of van een droomhuis.

Dorpen en steden zijn continu in verandering. Het komt regelmatig voor dat bepaalde gebieden of panden een andere bestemming krijgen. Op die manier krijgen gebieden een nieuw leven ingeblazen en kan een breder publiek profiteren van deze nieuwe impuls. Steeds vaker krijgen bestaande kantoren, monumenten of andere gebouwen een andere bestemming. Ze worden vaak getransformeerd naar bijvoorbeeld een appartementencomplex, hotel of studentenhuis; regelmatig worden leegstaande kantoorgebouwen ingericht in kleine segmenten voor diverse ondernemers. Door goed te kijken naar de nieuwe bestemming en oog te hebben voor de eindgebruikers, kunnen we vanuit onze organisatie complete transformatieprojecten oppakken en met succes voltooien.

Benieuwd wat wij nog meer
voor u kunnen betekenen?

Ontwikkeling

Ieder gebouw geven we een speciale signatuur.

meer info

Woningbouw

Het volledige ontwikkelingstraject kunt u bij ons neerleggen.

meer info

Utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw realiseren we projecten voor zakelijke klanten of instellingen.

meer info

Beheer & onderhoud

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Onze projecten

Bekijk een greep uit onze projecten.

Klik hier

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.