Over ons

Over ons

Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V is gevestigd in Wijchen en is een traditioneel familiebedrijf. Ons bedrijf is opgericht in 1936. Lokale en maatschappelijke betrokkenheid staan voorop, evenals onze hoge kwaliteitsnormen. We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw.

Projectontwikkeling

Vanaf 2012 houden we ons niet alleen bezig met verbouwingen en renovaties, maar pakken we ook nieuwbouwprojecten voor onze rekening. Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. houdt uiteraard nauw contact met Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V. voor het uitvoeren van alle projecten. Zo kunnen we niet alleen vertrouwen op de technische kennis van het aannemersbedrijf, maar ook alle aandacht schenken aan het ontwikkelen van een heldere marktvisie en de commerciële uitwerking van het plan. Als projectontwikkelaar hebben we bovendien veel aandacht voor de mens achter het project.

We voeren gesprekken met belanghebbenden en omwonenden voor we aan het project beginnen. Door te luisteren naar de belanghebbenden komen vaak tot verrassende inzichten om het plan te verbeteren. Daarmee zorgen we voor meer draagvlak en een beter plan. Bij vastgoedontwikkeling staat de bewoner centraal: wij proberen ons een scherp beeld van de doelgroep te vormen en op basis daarvan een plan te ontwikkelen met een eigen karakter. Waar mogelijk proberen we toekomstige bewoners mee te laten denken en praten over het plan.

Vakmanschap

Vakmanschap, precisie en liefde voor het vak lopen als een rode draad door ons portfolio. Wat in 1936 begon als een timmermansbedrijf is de afgelopen 80 jaar uitgegroeid tot een allround partner in de bouw. Van woningbouw en onderhoud tot utiliteitsbouw voor zorg- en onderwijsinstellingen, wij zetten met elk gebouw een handtekening in de omgeving. Bouwen is geschiedenis schrijven, de ideeën van vandaag bepalen tenslotte de omgeving van morgen. Wie goed om zich heen kijkt zal vakmanschap in de bouw herkennen, een mix van details, materialen en uitstraling. Inmiddels is de derde generatie van de familie Oosterhout aan zet. Joris-Jan is nu verantwoordelijk om met dezelfde oude waarden: inzet, hard werken en vakmanschap de onderneming verder uit te bouwen!

Duidelijkheid en transparantie

Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, degelijke afspraken en waarmaken wat je belooft. De lijnen zijn kort en iedereen is direct benaderbaar. In deze moderne tijd staan we voor snelheid en efficiency, zonder kwaliteit en de menselijke maat uit het oog te verliezen. Voor de meesten mensen is een verbouwing geen dagelijkse kost: we nemen met onze projecten al het werk en zorgen uit handen. Mochten er onverhoopt vragen of opmerkingen zijn, bieden we een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.