Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen of onderhoud daarvan, zijn geborgd in onze bedrijfsfilosofie. Gebouwen en woningen die we gebouwd hebben, laten we niet zomaar los. In samenspraak kunnen we op afgesproken momenten aandacht blijven geven aan uw bedrijfspand of woning. Dankzij onze eigen service- en onderhoudsdienst kunnen we u kwalitatieve en bouwkundige dienstverlening leveren en uw wensen binnen de gestelde termijnen realiseren.

Het onderhouden van vastgoed voor particulieren, corporaties, beleggers en instellingen behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid voor het uitvoeren van (kleine) verbouwingen, renovatiewerkzaamheden en upgrading.

Onze medewerkers staan iedere dag klaar om grote of kleine werkzaamheden uit te voeren!

Benieuwd wat wij nog meer
voor u kunnen betekenen?

Ontwikkeling

Ieder gebouw geven we een speciale signatuur.

meer info

Woningbouw

Het volledige ontwikkelingstraject kunt u bij ons neerleggen.

meer info

Utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw realiseren we projecten voor zakelijke klanten of instellingen.

meer info

Verbouwen & renoveren

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Onze projecten

Bekijk een greep uit onze projecten.

Klik hier

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.