Werkwijze

Werkwijze

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Het draait niet alleen om het neerzetten van een project, maar het is minstens zo belangrijk dat de opdrachtgever of eindgebruiker tevreden is met het resultaat. Voor ieder project, of dat nu gaat om nieuwbouw of renovatie, zoeken we naar een programma en een vormgeving die passend is voor de locatie en haar omgeving. We blijven zowel voor als tijdens het project in gesprek om de voortgang te bewaken. Hiermee bereiken wij gezamenlijk een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Deze betrokkenheid gaat verder dan alleen het uitvoeren van ons werk. Zo zijn we ook een erkend leerbedrijf, zodat we de nieuwe generatie goed kunnen helpen ontwikkelen.

Verantwoordelijkheid voor ons milieu

We denken in duurzaamheid, degelijke oplossingen en esthetisch verantwoorde bouw. Als bouwonderneming vinden wij dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor ons milieu bij onze bedrijfsvoering. Hierom hebben wij verschillende initiatieven genomen om de duurzaamheid van onze onderneming te verbeteren. Daarbij houden we ons vakgebied nauwlettend in de gaten en gebruiken we zoveel mogelijk nieuwe technieken en kwalitatieve bouwmaterialen. Hiervoor blijven onze medewerkers zich continu scholen en verbeteren. Kennis van materialen en technieken verhoogt immers het effect ervan.

Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V. is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven en de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, branche-ontwikkeling en individuele dienstverlening aan de circa 4.300 lidbedrijven.

Erkend Leerbedrijf Fundeon

Door te blijven investeren in ontwikkelingen, nieuwe technieken en vakmanschap, kunnen we de kwaliteit van ons werk blijven garanderen. Daarom besteden wij veel aandacht aan scholing en stimulering van ons personeel. We leiden ook nieuwe jonge vakmensen op om zich in de praktijk te ontwikkelen in de richting die bij hen past. Hierdoor neemt de waarde van gekwalificeerde mensen toe waardoor Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V. blijft beschikken over bekwame en breed inzetbare mensen. De Fundeon certificering ‘Erkend Leerbedrijf’ toont aan dat dit opleiden ook op een erkende en verantwoorde wijze plaatsvindt.

 

Bouwend Nederland

Lidmaatschap 2020

Klik hier

REPAIR CARE INTERNATIONAL

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden we gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgen we projectbegeleiding, geven we advies en zijn we een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Repair Care

Wilt u meer weten over Repair Care International?

Klik hier

VCA

Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons als aannemersbedrijf hoog in het vaandel. Al onze collega’s zijn in het bezit van een geldig certificaat ‘Veiligheidschecklist voor Aannemers’ (VCA).

FSC® C117418

Hout is één van de meest duurzame bouwmaterialen die er bestaan. Tijdens de groei neemt het CO2 op, een gas die voor ons als mensheid een steeds groter probleem wordt in de atmosfeer. Er is weinig energie benodigd om van hout een bouwproduct (kozijn, deur of gewoon bouwhout) te maken. We hebben dan ook de bewuste keuze gemaakt om ons bedrijf FSC® te certificeren. Dat houdt in dat het door ons gebruikte hout van duurzame herkomst is. Door dit certificaat te halen en volgens de richtlijnen van FSC® International te handelen tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC® producten leveren. Hierop worden wij ook jaarlijks gecontroleerd door een certificeerder. FSC® International is nadrukkelijk een voorstander van het gebruik van hout als grondstof voor allerhande producten, ze streeft er niet naar om hout als grondstof een halt toe te roepen. FSC® International onderschrijft hiermee het (economische) belang van hout voor de bevolking in de landen van herkomst. Ze streeft duurzaam bosbeheer na, zodat de mensen en dieren in de landen van herkomst, maar ook in onze westerse wereld voor onbepaalde tijd kunnen profiteren van de bossen in de wereld. Vraag ons naar de mogelijkheden voor FSC® gecertificeerde producten, want wij leveren veel liever FSC® producten dan niet gecertificeerde producten.

 

FSC® hout

Wilt u meer weten over FSC® hout?

Klik hier

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.