Woningbouw

Woningbouw

Woningbouw kan bestaan uit 1 nieuwe woning, maar ook uit een nieuwbouwproject. Dankzij onze jarenlange kennis, kunde en ervaring, kunnen we ieder project aan. Het volledige ontwikkelingstraject kunt u bij ons neerleggen, dit kan zowel voor particuliere woningen, vrijstaande woningen, seriematige woningen en appartementen. Deze projecten kunnen gerealiseerd worden in eigen ontwikkeling, maar ook voor bijvoorbeeld beleggers en woningcoöperaties. Belangrijk is dat alle betrokken partijen nauw in contact blijven gedurende het project.

Een pand is immers meer dan alleen een goed geordende stapel stenen. Uiteindelijk moet het zijn functie naar alle tevredenheid voldoen. Het moet een thuis worden voor de inwonende en dat is precies waar we voor gaan. Kwaliteit en duurzaamheid, oog voor detail en een goede communicatie, dat moet garant staan voor een leven lang plezier van een woning.

Benieuwd wat wij nog meer
voor u kunnen betekenen?

Ontwikkeling

Ieder gebouw geven we een speciale signatuur.

meer info

Utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw realiseren we projecten voor zakelijke klanten of instellingen.

meer info

Verbouwen & renoveren

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Beheer & Onderhoud

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Onze projecten

Bekijk een greep uit onze projecten.

Klik hier

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.