Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw realiseren we projecten voor onze zakelijke klanten of instellingen. Een gebouw is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie. De uitstraling en kwaliteit van het pand worden bepaald door de details, of het nu gaat om een school, bedrijfshal of kantoor. Hiervoor is een nauwe samenwerking met opdrachtgever, architect en onderaannemers van groot belang. Werken in bouwteamverband is dan ook één van de sterke punten van ons bedrijf. Door alle partijen tijdig en volledig te betrekken bij het project worden de beste resultaten bereikt.

Benieuwd wat wij nog meer
voor u kunnen betekenen?

Ontwikkeling

Ieder gebouw geven we een speciale signatuur.

meer info

Woningbouw

Het volledige ontwikkelingstraject kunt u bij ons neerleggen.

meer info

Verbouwen & renoveren

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Beheer & Onderhoud

Betrouwbare service en nazorg voor gerealiseerde gebouwen.

meer info

Onze projecten

Bekijk een greep uit onze projecten.

meer info

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.