Tandartspraktijk Zuiderveld te Oosterhout-Nijmegen

Tandartspraktijk Zuiderveld te Oosterhout-Nijmegen

Op 31 januari 2018 is de overeenkomst getekend tussen Tandartspraktijk Oosterhout en Jan Oosterhout Bouw B.V. voor de nieuwbouw van een tandartspraktijk in de wijk Zuiderveld in de Waalsprong, Nijmegen. Met de groei van de wijk ontstaat er natuurlijk ook de behoefte aan de bijbehorende voorzieningen. Met de bouw van de nieuwe praktijk op de verdieping met zeven behandelkamers en ruimte voor aanvullende medische voorzieningen op de begane grond wordt hier met dit project concreet invulling aan gegeven.

Tandartspraktijk Nijmegen

Specificaties

Plaats
Oosterhout-Nijmegen
Project
Tandartspraktijk Zuiderveld
Omvat
Tandartspraktijk met zeven behandelkamers en ruimte voor aanvullende medische voorzieningen
Architect
B2 Architecten te Molenhoek
Ontwikkeling
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Oplevering
2020
Opdrachtgever
Tandartspraktijk Oosterhout, tandartsen A.B.C. Suermondt en S. van Riel
Realisatie
Jan Oosterhout Bouw B.V.

Omschrijving

De praktijk heeft een markante ligging aan de rotonde, waarvoor door B2 Architecten een kenmerkend ontwerp is gemaakt. De bouw is gestart in juni 2019 en in het voorjaar van 2020 is de tandartspraktijk opgeleverd. Nieuwe patiënten uit de Waalsprong zijn hier van harte welkom! www.tandartspraktijknijmegen.nl

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.