Nieuwbouw 10 luxe appartementen ‘De Merlet’ te Bemmel

Nieuwbouw 10 luxe appartementen 'De Merlet' te Bemmel

Aan de Loostraat te Bemmel wordt een appartementencomplex De Merlet gerealiseerd met 9 royale appartementen en 1 penthouse.
De Merlet is een tijdloos appartementencomplex met een moderne en vriendelijke architectuur in een lichte kleurstelling met donkere accenten.

Het complex wordt voorzien van een parkeerkelder die half onder het straatniveau ligt, waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging komt.

Het appartementencomplex is in september 2023 opgeleverd.

Specificaties

Plaats
Bemmel
Project
De Merlet
Omvat
9 royale appartementen en 1 penthouse
Architect
Breure en Janssen te Arnhem
Ontwikkeling
Vastwas Oosterhout Combinatie B.V.
Start bouw
4e kwartaal 2021
Makelaar
Open Makelaars te Arnhem
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Het beoogde bouwplan past niet binnen de huidige bestemming. De gemeente Lingewaard wil haar medewerking verlenen aan de noodzakelijke wijziging van het bestemmingsplan. De meeste stukken hiervoor zijn al opgesteld en bij de gemeente ingediend. Wij hopen dan ook op korte termijn een compleet ontwerpbestemmingsplan te hebben, inclusief goedkeuring van de gemeente. Dit ontwerp zal dan ter visie worden gelegd. Vanaf dat moment zal het nog 6 maanden duren voordat het bestemmingsplan in werking treedt en de gemeente de omgevingsvergunning om te bouwen kan verlenen. De verwachting is dat de omgevingsvergunning eind eerste kwartaal, begin tweede kwartaal 2021 verleend zal gaan worden. De appartementen zijn inmiddels in de verkoop!

De 9 appartementen hebben een woonoppervlakte van 121 tot 128 m2, al deze appartementen zijn voorzien van een ruim balkon van 15 m2. Op de 3e verdieping wordt het penthouse van 220 m2 met een terras van 99 m2 gerealiseerd.

Alle appartementen zijn verkocht!

Meer info

meer info

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.