Nieuwbouw plan ‘Castillo II’ te Lent

Nieuwbouw plan 'Castillo II' te Lent

In de wijk Lentseveld zijn 20 koopwoningen gebouwd en voor woningstichting Portaal 30 sociale huurwoningen. De woningen zijn ontworpen door De Jong & Lafeber Architecten Bennekom. Een aantal woningen is standaard voorzien van een uitbouw van 1.20m aan de tuinzijde, het sanitair is van Villeroy & Boch. De woonkamer met open keuken heeft standaard dubbele deuren om te genieten van de tuin als verlengstuk van de woonkamer. Ook zijn de woningen standaard uitgevoerd met vloerverwarming.

Dit project is tevens een onderdeel van de nieuwe vinex locatie van de gemeente Nijmegen, waaronder ook de plannen Castillo, Portero, Libertad en De Laak vallen.

Specificaties

Plaats
Lent
Project
Castillo II
Omvat
20 koopwoningen en 30 huurwoningen
Architect
De Jong & Lafeber Architecten te Bennekom
Oplevering
2017
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. / Woningstichting Portaal
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Het plan Castillo II is een van de laatste bouwlocatie in de wijk Lentseveld. Aan de Castiliëstraat zijn al eerder 16 woningen door ons gerealiseerd in het plan Castillo.
De woningen hebben een stedelijke voortuin, voorzien van een haag. De achtertuinen liggen op het zuiden of het westen wat zorgt voor een goede bezonning.
De woningen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet, dat levering van warmte voor verwarming en tapwater verzorgd. De woningen zijn gasloos en koken gebeurt elektrisch.

De 30 huurwoningen hebben wij op basis van een tender gepresenteerd aan de woningstichting Portaal. Belangrijk hierbij waren de volgende factoren, energie neutrale woningen, architectuur, prijs en duurzaamheid. Wij hebben gewonnen en ook deze woningen mogen bouwen.

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.