Nieuwbouw plan ‘De Heeren van Ooy’ te Ooij

Nieuwbouw plan 'De Heeren van Ooy' te Ooij

Aan de Kerkdijk in Ooij zijn 12 bijzondere appartementen gerealiseerd op een even bijzondere plek! Het gebouw karakteriseert zich door royale overstekken, gebogen voordeuren en opbouw van de kozijnen met roeden. De meest onderscheidende kwaliteit van het plan is natuurlijk de locatie: aan de noordkant van de Kerkdijk ligt de dorpskern van Ooij op loopafstand met voldoende voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Aan de zuidkant van het gebouw geniet u van het afwisselende landschap van de Ooijpolder. Het plan maakt de aansluiting tussen deze twee kwaliteiten. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen met daaronder ruimte voor parkeren en bergingen. Ook is er een gemeenschappelijke berging.

Specificaties

Plaats
Ooij
Project
De Heeren van Ooy
Omvat
12 luxe appartementen
Architect
ISO3 bouwkundig ingenieursbureau B.V. te Ooij
Oplevering
2018
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

De appartementen zijn ruim van opzet en hebben een oppervlak variërend van 108 m2 tot 120 m2 met een royaal terras/balkon van circa 19 m2. Het appartement bestaat uit een ruime entreehal met separate toiletruimte, een riante woonkamer met aangrenzend balkon wat over de gehele breedte van de woning loopt. Het balkon/terras is gelegen aan de zuidzijde en is toegankelijk via openslaande deuren. De woningen op de bovenste woonlaag hebben een extra verdieping die bereikbaar is via een vaste trap.  De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming. Een gemeenschappelijke tuin aan de achterkant van het gebouw vormt een rustpunt voor alle toekomstige bewoners en vormt een aansluiting op de prachtige Ooijpolder.

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.