Nieuwbouw plan ‘Duvepark’ te Duiven

Nieuwbouw plan 'Duvepark' te Duiven

Duvepark wordt dé nieuwe woonbestemming van Duiven! Het bijzonder vormgegeven gebouw biedt ruimte aan 17 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen.

Alle appartementen zijn verkocht!

 

Specificaties

Plaats
Duiven
Project
Duvepark
Omvat
17 luxe appartementen
Architect
Architectenbureau WAGTERKRIJGER
Start bouw
1e kwartaal 2021
Opdrachtgever
JOP Projectontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

U treedt Duvepark binnen via de entrees op de begane grond. De corridor in het midden van het gebouw biedt toegang tot de appartementen, waarbij de appartementen op de verdiepingen bereikbaar zijn met de lift en de trap. Op de begane grond bevinden zich, naast 2 appartementen, de bergingen. Een aantal van deze bergingen zijn tevens bruikbaar als garage. Daarnaast is er parkeergelegenheid voorzien op het terrein aan de voorzijde van het gebouw. Op de eerste tot en met de derde verdieping treft u op elke laag 5 appartementen.

 

 

Alle appartementen zijn bijzonder royaal, met een riante woonkamer en leefkeuken, welke in verbinding staat met een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin, een balkon of een loggia. De grote master bedroom heeft een aangrenzende, riante badkamer. Een aantal appartementen beschikken zelfs over 2 slaapkamers en 2 badkamers! Ieder appartement wordt compleet afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk en wordt voorzien van een prachtige keuken. Dankzij een gelijkvloers woonprogramma en de bereikbaarheid van de verdiepingen per lift zijn de appartementen volledig levensloopbestendig.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.