Grintpad te Herveld

Grintpad te Herveld

Op de overgang van het dorpscentrum naar het buitengebied worden 7 koopwoningen ontwikkeld. Het zal gaan om 5 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Daarnaast worden 9 huurwoningen gerealiseerd in opdracht van woningstichting Valburg. Nadere informatie volgt als deze bekend is.

Specificaties

Plaats
Herveld
Project
Grintpad
Omvat
7 koopwoningen en 9 huurwoningen
Architect
Intex Architecten te Arnhem
Start verkoop
Prognose Q3/Q4
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Interesse? Neem contact op

Omschrijving

De kenmerken van de locatie zijn opvallend: vrij gelegen aan de rand van het buitengebied aan de ene kant, terwijl op 250 m loopafstand het dorpscentrum ligt. Eerder was er sprake van woningen met een extra brede beukmaat, maar in overleg met de gemeente is ervoor gekozen om hier eengezinswoningen te realiseren. De hoekwoningen hebben een brede zijtuin met de mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein of een garage. De woningen zullen gasloos worden gebouwd. Op dit moment is het stedenbouwkundig plan zo goed als afgerond en zal de bestemmingsplanwijzigingsprocedure opgestart worden.

Interesse?

meer info

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.