Nieuwbouw plan ‘Have Groenendaal’ te Kesteren

Nieuwbouw plan 'Have Groenendaal' te Kesteren

Op één van de mooiste locaties in Kesteren wordt het nieuwbouw plan Have Groenendaal gerealiseerd.

De uitstraling is erg mooi! Zo stond voorheen op deze locatie een grote T-boerderij en achter deze boerderij was het boerenerf, de projectontwikkelaar heeft deze informatie dan ook gebruikt om hier echt een heel mooi en exclusief nieuwbouwplan te realiseren door er voor te zorgen dat er uiteindelijk opnieuw een statige boerenhoeve . Dit omvat een rij van 3 woningen. Aan de achterzijde op het boerenerf komt er een rij van 6 woningen, een tweekapper en een levensloopbestendige tweekapper, deze worden uitgevoerd met een uitstraling van een schuurwoning, zo ontstaat er een heel exclusief geheel en zal het een geliefde plek worden om te wonen! Vraag meer informatie aan via makelaar Joop van Mourik te Opheusden.

 

Specificaties

Plaats
Kesteren
Project
Have Groenendaal
Omvat
13 woningen (2 x tweekapper en 9 rij- en hoekwoningen)
Architect
B2 Architecten te Molenhoek
Start bouw
4e kwartaal 2021
Makelaar
Joop van Mourik te Opheusden
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Het dorp Kesteren ligt in het midden van Neder-Betuwe en telt 6.425 inwoners (januari 2020). Hiermee is het tevens het grootste dorp van de gemeente. Het dorp straalt rust en authenticiteit uit en dat gecombineerd met een landelijke omgeving, een waar genot om te wonen. Kesteren biedt u daarnaast alle noodzakelijke faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant, basis- en voorgezet onderwijs en kinderopvang.  Vanaf het station brengt de trein u binnen 25 minuten naar Arnhem Centraal.

Binnen dit nieuwbouwplan worden 13 woningen gerealiseerd;  5 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 2 levensloopbestendige woningen en
2 twee-onder-één kap-woningen.

Alle woningen zijn praktisch ingedeeld en ook divers, kenmerkend is voor de rijwoningen en de tweekapper dat er in de basis al 3 slaapkamers zijn maar dit kan in de meeste gevallen nog verder uitgebreid worden op de tweede verdieping. Er is een fijne living en een mooie ruimte om de keuken te plaatsen die u wenst! De badkamer is al voorzien van sanitair en tegelwerk echter kan dit natuurlijk ook nog aangepast worden naar uw wensen. De keuken mag u zelf kopen bij de partij die u wenst, deze is er niet bij inbegrepen echter bent u ook niet gebonden aan partijen.

Alle woningen zijn verkocht!

 

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.