Plan ‘I am Grave’ te Grave

Plan 'I am Grave' te Grave

In het plan” I am Grave” worden zo’n 80 prachtige woningen en appartementen ontworpen, van klein tot groot, koop en huur. Bijna geen één hetzelfde, zelfs één met een eigen torentje. Geweldige uitzichten, geen standaard indelingen, mooie terrassen of balkons. Het wordt een nieuw stukje stad in een omgeving die aansluit bij Grave.

De bouw is in volle gang en loopt gestaag door. Bij de stadspanden is inmiddels het hoogste punt bereikt en binnen een niet al te lange tijd kan er ook bij de nieuwbouwvleugel van de Wijnberg de vlag in de nok.

Specificaties

Plaats
Grave
Project
I am Grave
Omvat
fase Wijnberg met Stadspanden
Architect
Architecten|EN|EN
Ontwikkeling
Prinsenstal Vastgoed B.V.
Start bouw
2020
Makelaar
WOON Makelaars te Grave
Opdrachtgever
Oude Haven Grave B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

In het centrum van Grave wordt het plan I am Grave ontwikkeld en gebouwd. Het project bestaat uit diverse fases waarin een ruim aanbod van diverse appartementen en stads- en loftwoningen worden gerealiseerd.

Het voormalige klooster/blindeninstituut wordt getransformeerd tot unieke appartementen/lofts. Er worden zoveel mogelijk authentieke elementen behouden waardoor elke woning zijn eigen charme krijgt. Zo kijk je o.a. vanuit je ligbad 6 meter omhoog, je eigen torentje in Grave, oude houten spanten, brede gangen en trappenhuizen, dakterrassen met een waanzinnig uitzicht over de Oude Haven, gezamenlijke daktuin en verder… Zo kunnen we nog even doorgaan in ons enthousiasme. Er komt ook een nieuwe vleugel aan De Wijnberg vast. Deze heeft dezelfde eigenschappen en sluit naadloos aan op het oude gedeelte.

Aan de Brugstraat komen 3 ruime stadspanden/gezinswoningen die ook de mogelijkheid bieden van wonen en werken. De woningen zitten vol met typische Graafse bouwstijl items, alsof de panden er al honderden jaren staan. Ze zijn echter compleet nieuwbouw en voldoen aan alle huidige normen en comfort. Aan de achterzijde grenzen de woningen aan de daktuin, waar het heerlijk vertoeven is met mooi uitzicht op de Oude Haven.

Meer info

v

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.