Nieuwbouw plan ‘De Stede II’ te Zevenaar

Nieuwbouw plan 'De Stede II' te Zevenaar

Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. heeft meegedaan met een tender en heeft de selectie voor Zevenaar De Stede fase 2 gewonnen.

In dit plan zijn in totaal 17 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen, 1 twee-onder-éénkapper, 6 hoek- en 5 rijwoningen.
De bouw is inmiddels afgerond en de huizen zijn opgeleverd!

Download brochure rij- en hoekwoningen

Specificaties

Plaats
Zevenaar
Project
De Stede II
Omvat
Nieuwbouw 17 woningen
Architect
Jan Bloemendal Architecten te Nijkerk
Oplevering
2019
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Download brochure vrijstaande en tweekap woningen

Omschrijving

Het plan De Stede II is ontworpen door Jan Bloemendal Architecten. Belangrijke uitganspunten voor dit ontwerp zijn herkenbaarheid, aardse kleurtonen, verticale geleiding, flexibiliteit en diversiteit. Door twee soorten bakstenen op verschillende manieren toe te passen, ontstaat er een bijzondere mix in de gevel.

Rij- en hoekwoningen

Bij de meeste woningen lopen de ramen door tot aan de grond en hebben daardoor veel lichtinval. Een aantal woningen is voorzien van een “gedraaide kap”, waardoor er meer ruimte op de zolder en meer variatie in het gevelbeeld ontstaat. De kavels zijn ruim opgezet en de achtertuinen zijn georiënteerd op het zuid- oosten. De hoekwoningen met zij-entree zijn voorzien van twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen

Beide woningtypes zijn voorzien van een zij-entree. Door de entree aan de zijkant van de woning te positioneren is zowel straatgericht als tuingericht wonen mogelijk. In combinatie met de verschillende opties heeft men de mogelijkheid gehad een eigen plattegrond samen te stellen.

De begane grond van de vrijstaande woning is standaard voorzien van openslaande deuren en een groot bloemkozijn. Op deze manier wordt de directe verbinding gezocht met de groene omgeving en de naastgelegen watergang. De vrijstaande woningen hebben standaard een garage. Beide woningtypes zijn voorzien van twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.