Nieuwbouw plan ‘Megenseind’ te Afferden (gld)

Nieuwbouw plan 'Megenseind' te Afferden (gld)

Gelegen direct onder de uiterwaarden van de Waal, met negentien moderne koopwoningen is Megenseind straks een ideale woonomgeving voor starters, jonge gezinnen en liefhebbers van rust en natuur. Afferden ligt midden in de stedendriehoek Arnhem-Nijmegen-Tiel. Tussen de landelijke boerderijen, slootjes en wateren zijn hier 19 gasloze nieuwbouw woningen gerealiseerd. Een lucht-water-warmtepomp verwarmt de woning. Bovendien zijn ook alle woningen voorzien van zonnepanelen.

Specificaties

Plaats
Afferden (gld)
Project
Megenseind
Omvat
19 woningen
Architect
Maat Architecten te Rotterdam
Oplevering
2020
Opdrachtgever
Jan Oosterhouthout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Megenseind vormt het sluitstuk van het nieuwe dorpshart van Afferden, waar onder andere ook Kulturhus De Meent onderdeel van uitmaakt. Vanaf het jaar 2000 is hiervoor intensief samengewerkt door het bestuur van Dorpshuis De Meent, woningstichting Alphons Ariëns (inmiddels Woonwaarts) en de gemeente Druten.
Het project Megenseind telt negentien woningen waarvan 2 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Dankzij de bijzondere ligging en grootte is dit bouwplan geworden met het gevoel “wonen in het groen”.

Tussenwoningen

Er zijn 13 tussenwoningen gerealiseerd, verdeeld over 2 blokken. Alle woningen beschikken over een royale tuin aan de achterzijde van de woning. Één tussenwoning is voorzien van een “gedraaide kap”, waardoor er meer ruimte op de zolder en meer variatie in het gevelbeeld ontstaat. Bij het tweede woonblok zijn extra parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.

Hoekwoningen

Alle hoekwoningen hebben een gedraaide kap en profiteren van extra ruimte en licht op zolder. Op de begane grond en de eerste verdieping zorgen de ramen in de kopgevel voor extra licht in de woonkamer en de hoofdslaapkamer.

Twee-onder-een-kapwoningen

Deze woningen hebben een ruime en licht woonkamer en standaard een aangebouwde garage. Op de eerste verdieping is ruimte voor maar liefst 3 slaapkamers, met daarboven een grote zolder. Deze ruime woningen beschikken over 2 privé parkeerplekken.

 

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.