Nieuwbouw plan ‘Mooi Mere’ te Boxmeer

Nieuwbouw plan 'Mooi Mere' te Boxmeer

Dit plan is gerealiseerd in het dorp Boxmeer. Het dorp ligt op de linkeroever van de Maas met zijn vele weidegebieden, zoals het Boxmeerse Veld en naar het zuiden toe het natuurgebied De Maasheggen.

Specificaties

Plaats
Boxmeer
Project
Mooie Mere
Omvat
Nieuwbouw 24 rij- en hoekwoningen
Architect
De Jong & Lafeber Architecten te Bennekom
Oplevering
2018
Opdrachtgever
Vastwas Projectontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Er zijn 24 rij- en hoekwoningen gerealiseerd. Woningen die verschillen in grootte, architectuur en uitstraling waarmee een afwisselende en gevarieerde wijk is ontstaan.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.