Nieuwbouw plan ‘ParkStaete’ te Apeldoorn

Nieuwbouw plan 'ParkStaete' te Apeldoorn

Voor de markante hoek Kerklaan/Paslaan in het centrum van Apeldoorn, is dit bouwplan ontwikkeld met 29 (huur)appartementen in vijf bouwlagen en parkeren op eigen terrein. Op de locatie stond een leegstaand kantoorgebouw uit de jaren 70. De appartementen hebben ieder een individuele berging in de kelder.

De appartementen zijn verhuurd en opgeleverd!

Specificaties

Plaats
Apeldoorn
Project
ParkStaete
Omvat
29 (huur) appartementen
Architect
Blomjous architecten te Nijmegen
Ontwikkeling
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Oplevering
2018
Opdrachtgever
Amazone B.V. te Nijmegen
Realisatie
Jan Oosterhout Bouw B.V.

Omschrijving

Het plan grenst aan het stadsdeel ‘De Parken’ met zijn karakteristieke architectonische uitstraling. Het nieuwe appartementengebouw ParkStaete moest dezelfde uitstraling krijgen. Door verschillende steensoorten toe te passen en verspringingen te maken in de gevel, wordt de indruk gewekt dat het appartementengebouw bestaat uit meerdere individuele panden. Keimwerk, steile kappen en brede goten sluiten aan bij de historische architectuur uit de omringende wijk. De (huur)appartementen variëren in oppervlak van 67 tot 88 m2 en hebben allen een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet, berg-/techniekruimte en buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia, dakterras of tuin. Eind 2016 is de bestaande gebouw gesloopt en het gebouw is in juni 2018 opgeleverd aan onze partner Vastwas B.V. in Nijmegen. De huurappartementen zijn aan de portefeuille van Vastwas toegevoegd.

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.