Nieuwbouw plan ‘Overmorgen’ te Overasselt

Nieuwbouw plan 'Overmorgen' te Overasselt

In Overmorgen komen circa 32 nieuwbouwwoningen, onderverdeeld in appartementen, rijwoningen en patiowoningen. De woningen zullen te koop worden aangeboden en mogelijk ook te huur. De appartementen en patiowoningen zijn ‘levensloopbestendig’, wat betekent dat alle woonfuncties samenkomen op één woonlaag. Daarmee zijn deze woningen ideaal voor senioren. De rijwoningen zijn met meerdere slaapkamers perfect voor gezinnen. Opgezet als een hofje, wordt het gezellig en vertrouwd wonen in Overmorgen.

Je vindt Overmorgen midden in Overasselt, aan de Hoogstraat, Laagstraat en Garstkampsestraat om precies te zijn. Hier maken de voormalige supermarkt, het pompstation en de wasstraat ruimte voor toekomstig wonen in het dorpshart. Jouw thuis, jouw toekomst!

 

Driessen Makelaardij

Specificaties

Plaats
Overasselt
Project
Overmorgen
Omvat
ca. 32 nieuwbouw woningen
Ontwikkeling
JOP Projectontwikkeling B.V. te Schaijk
Start verkoop
n.n.b.
Makelaar
Makelaardij Driessen te Wijchen en Th. van Casteren Makelaardij & Taxatieburo te Schaijk
Opdrachtgever
JOP Projectontwikkeling B.V. te Schaijk
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Interesse? Neem contact op

Tot Overmorgen!

Op 6 oktober 2022 is het bestemmingsplan vastgesteld door de Gemeente Heumen voor in totaal 32 woningen.

De plannen worden door JOP Projectontwikkeling B.V. samen met de architect verder uitgewerkt en we hopen dit jaar (2022) nog de omgevingsvergunning aan te kunnen vragen.

We verwachten aan het einde van 2022 de appartementen en de woningen in de verkoop te kunnen brengen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite:

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.