Nieuwbouw plan ‘Klingelenberg face 2C’ te Tuil

Nieuwbouw plan 'Klingelenberg face 2C' te Tuil

Centraal in Nederland en midden in de Betuwe ligt het dorp Tuil. De landelijke ligging van het dorp, dicht bij de Waal, waarborgt een rustige woonomgeving en tegelijkertijd geeft het nagenoeg alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving.

Specificaties

Plaats
Tuil
Project
Klingelenberg
Omvat
Nieuwbouw 36 woningen
Architect
Architectenbureau Wagterkrijger te Buren
Ontwikkeling
Van Aalsburg Projectontwikkeling & Management te 's-Hertogenbosch
Oplevering
2019
Opdrachtgever
Witte Groep te Tiel
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

De fantastische woningen hebben een mooie architectonische mix. De vrijstaande woningen staan op prachtige kavels. De vrijstaand geschakelde hebben vrijwel hetzelfde woonoppervlakte en doen in kavel niet veel onder. Dan zijn er twee typen en formaten tweekappers, die zich ook in hun buitengevels duidelijk van elkaar onderscheiden. Het palet wordt gecompleteerd met een fraaie rij- en hoekwoningen in onderscheidende uitvoeringen, maar allemaal met bovengemiddelde ruimte voor het hele gezin.

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.