Nieuwbouw plan ‘De Laak’ te Lent

Nieuwbouw plan 'De Laak' te Lent

Aan de rand van het oude Dorp Lent, tussen het centrum van Nijmegen en de nieuwe woonbuurt Lentseveld is een bijzonder nieuwbouwplan gerealiseerd met vijf woningen: De Laak.

Karakteristieke, royale herenhuizen op ruime kavels en met afmetingen die bekend zijn uit de jaren 30, maar in de nieuwbouw niet vaak meer worden vertoond!

Specificaties

Plaats
Lent
Project
De Laak
Omvat
Nieuwbouw 5 woningen
Architect
De Jong & Lafeber Architecten te Bennekom
Oplevering
2020
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

In de architectuur is aansluiting gezocht bij de bestaande omliggende bebouwing. De woningen sluiten met klassieke baksteenarchitectuur en kenmerkende ambachtelijke details, uitgevoerd met moderne techniek, naadloos aan op de omgeving.  Ze combineren de gewaardeerde traditionele architectuur met het comfort en de duurzaamheid van een nieuwbouwwoning.

De royale afmetingen van de woningen zijn opvallend en er is ook aandacht besteed aan een comfortabel binnenklimaat. Met de toepassing van extra gevelisolatie, hoge luchtdichtheid en balansventilatie is rekening gehouden met de situering van de woningen in de bebouwde omgeving. Al deze maatregelen zorgen voor extra woonkwaliteit en een goed binnenklimaat: een hoge geluiddichtheid van de gevel en het filteren van stof en geluid uit de lucht.

De woningen zijn uitgevoerd als ‘Nul op de Meter-woning’. Dat betekent dat de woning zelf voorziet in de opwekking van energie die nodig is voor het gebruik van de woning. Hiertoe is de woning voorzien van veel energiebesparende techniek: een zwaarder dan gebruikelijk geïsoleerde gevel, een hoge luchtdichtheid, balansventilatie met warmteterugwinning en een lucht-water warmtepomp. De woning heeft geen gasaansluiting. Alle elektra die wordt gebruikt door de woning en haar bewoners wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak.

Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.