Nieuwbouw plan ‘De Meesterplaats’ te Wijchen

Nieuwbouw plan 'De Meesterplaats' te Wijchen

Comfortabel wonen in het centrum van Wijchen!

Op de hoek van de Don Emanuelstraat en de Oosterweg is het project De Meesterplaats gerealiseerd. Het plan bestaat uit 17 appartementen, 1 maisonnette, 1 penthouse, 1 atelier en 3 studio’s. De begane grond van dit complex is voorzien van een aantal commerciële ruimtes. Het markante gebouw met zijn karakteristieke uitstraling ligt midden in het centrum van Wijchen.

 

Specificaties

Plaats
Wijchen
Project
De Meesterplaats
Omvat
17 appartementen, 1 maisonnette, 1 penthouse, 1 atelier, 3 studio's en commerciële ruimte
Architect
Frank Willems te Nijmegen, Michiel van Thiel te Wijchen
Oplevering
2021
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

Er is een markant gebouw ontworpen door de architecten Frank Willems en Michiel van Thiel, waarmee de hoek van de twee straten een karakteristieke uitstraling krijgt. De voorgevel van het gebouw ligt op het zuiden en zuidwesten; dit zorgt voor veel licht in de woonkamer en een zonnig balkon. Afhandeling van bezwaren tegen de verleende vergunning hebben (helaas) tot vertraging geleid. Inmiddels is dit naar tevredenheid van alle partijen opgelost en zijn de appartementen opnieuw in verkoop en verkocht. In het eerste kwartaal van 2021 is het volledige complex naar ieders tevredenheid opgeleverd.

Een project om trots op te zijn!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk onze projecten

Bent u benieuwd naar onze nieuwe en onlangs gerealiseerde projecten? Wij informeren u graag hierover.