Nieuwbouw plan ‘Parkstede aan het water’ te Zevenaar

Nieuwbouw plan 'Parkstede aan het water' te Zevenaar

In november 2018 hebben wij van de gemeente Zevenaar een uitnodiging ontvangen voor de inschrijving van woningbouwontwikkeling De Stede fase V.

Na een succesvolle selectieronde waarbij ook drie andere ontwikkelaars waren geselecteerd, is ons gevraagd de visie in samenwerking met AAArchitecten uit Den Haag verder uit te werken in een planvoorstel. Dit heeft geleid tot het winnende plan! Een mooie start van 2019. Complimenten naar Gert Jan Kruijning voor het sprekende ontwerp!

We zijn in het 2e kwartaal 2021 gestart en de bouw van dit project verloopt voorspoedig.

 

Specificaties

Plaats
Zevenaar
Project
Parkstede aan het water
Omvat
8 buitenrandwoningen
Architect
AAArchitecten te 's-Gravenhage
Ontwikkeling
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Start bouw
2e kwartaal 2021
Makelaar
Open Makelaars Arnhem
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

“Parkstede” wordt gerealiseerd in de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar. Het plan bestaat uit 8 buitenrandwoningen aan het water.

Vanuit elke woning aan de buitenrand kijk je uit op een groen en waterrijk gebied. Deze woning kun je op verschillende manieren indelen. Denk aan een compleet woonprogramma (koken, baden én slapen) op de begane grond of een kantoor met eigen entree aan de voorzijde. Ook zijn er twee parkeerplaatsen
op eigen terrein én geniet je van een eigen vlonder direct aan het water.

Alle woningen zijn verkocht!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.