Nieuwbouw Parkstede plan ‘De Stede V’ te Zevenaar

Nieuwbouw Parkstede plan 'De Stede V' te Zevenaar

In november 2018 hebben wij van de gemeente Zevenaar een uitnodiging ontvangen voor de inschrijving van woningbouwontwikkeling De Stede fase V.

Na een succesvolle selectieronde waarbij ook drie andere ontwikkelaars waren geselecteerd, is ons gevraagd de visie in samenwerking met AAArchitecten uit Den Haag verder uit te werken in een planvoorstel. Dit heeft geleid tot het winnende plan! Een mooie start van 2019. Complimenten naar Gert Jan Kruijning voor het sprekende ontwerp!

De bouw van dit plan verloopt voorspoedig en naar verwachting zal de oplevering in het 2e kwartaal van 2021 plaatsvinden. Daarnaast gaan we in maart 2021 beginnen met de volgende fase van dit project.

Voor meer informatie over de volgende fase klik op onderstaande button.

Meer informatie

Specificaties

Plaats
Zevenaar
Project
De Stede fase V
Omvat
14 woningen waarvan 12 beneden/boven- en 2 twee-onder-éénkap woningen
Architect
AAArchitecten Den Haag
Start bouw
2020
Oplevering
prognose Q2 2021
Makelaar
Open Makelaars Arnhem
Opdrachtgever
Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V.
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

“Parkstede” wordt gerealiseerd in de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar. Het plan bestaat uit 14 woningen waarvan 12 beneden-/bovenwoningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

In de bovenwoningen heb je twee verdiepingen voor al jouw woonplezier. De ruime woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping. Aan de achterzijde zit een riant balkon. De slaapkamer en bijzondere “open” badkamer vind je op de tweede verdieping.

 

In de benedenwoningen heb je alle ruimte. Elke woning is zo’n 10 meter breed en 10 meter diep. Hierdoor ontstaat een forse raampartij aan de achterzijde. De woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en je kunt genieten van een royale tuin.

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een ruime woonkamer en keuken. Daarnaast profiteer je van een royale tuin. Al deze woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer info

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.