Nieuwbouw plan ‘Tichellande fase 9’ te Druten

Nieuwbouw plan 'Tichellande fase 9' te Druten

Fase 9 bevindt zich aan de zuidzijde van de tichelgaten en leidt een met de noordzijde harmonierende maar toch andere architectuur in. Hier zijn andere dakvormen met doorlopende dakkappellen, topgevels met “makelaars”en andere kleuren gevelstenen.

Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen in dit nieuwbouwplan vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van deze nieuwe woonwijk.

 

Specificaties

Plaats
Druten
Project
Tichellande fase 9
Omvat
Nieuwbouw 35 woningen
Architect
Quadrant Architecten BNA te Zevenbergen
Oplevering
2020
Opdrachtgever
Gebr. Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling te Geffen
Realisatie
Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Omschrijving

In deze fase zijn 4 twee-onder-een-kapwoningen en 27 rij- en hoekwoningen gebouwd.

De meeste tweekappers hebben hun ligging met uitzicht over groen en de tichelgaten, wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft. Twee woningen zijn aan de andere zijde gesitueerd, maar ook daar garanderen groen en water aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht.

De woningen zijn verkocht en opgeleverd!

Een greep uit door ons
gerealiseerde projecten

Naast kwaliteit en een marktconforme prijs, vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ook als klant behandeld voelen. We werken tenslotte aan hun nieuwe thuis of werkplek. Op onze website laten we graag meer zien over onze projecten die we hebben gedaan, maar ook de plannen waarmee we op dit moment actief zijn in ontwikkeling en verkoop of verhuur.

Draaischijf Milsbeek

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - draaischijf milsbeek

Castillo II

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - Castillo Lent

De Heeren van Ooy

meer info

Jan Oosterhout Ontwikkeling en Aannemersbedrijf - De-Heeren-van-Ooy

Bekijk meer projecten

naar projecten

Samen de handen uit de mouwen?

We hebben volle aandacht voor de veranderende markt, nieuwe technieken, materialen en duurzaamheid, of het nu gaat om een stevige verbouwing, complete renovatie, seriematige woningbouw of utiliteitsbouw. We nemen voor uw project al het werk en zorgen uit handen. Mochten er vragen zijn, bieden we u een luisterend oor en staan we klaar om in oplossingen te denken.

Bekijk ons aanbod en projecten

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod en welke projecten we onlangs gerealiseerd hebben? Wij informeren u graag over ons aanbod en gerealiseerde projecten.